Najava finalne konferencije projekta

21. rujna 2022. | Novosti

 

 

Finalna konferencija projekta HRZZ-UIP-2017-05-7625: Korisniku orijentiran (re)dizajn procesa i modeliranje informacijskih sustava na primjeru smart city usluga održat će se 27. i 28. rujna 2022. godine u dva dijela. 

Prvi dan predviđen je za studente Ekonomskog fakulteta u Splitu koji će imati priliku slušati predavanja na temu Zelenog javnog prijevoza u pametnim gradovima budućnosti. Osim voditeljice projekta prof. dr. sc. Maje Ćukušić, predavači nam dolaze iz Slovenije, Turske i Rumunjske. Studenti i drugi zainteresirani su pozvani rezervirati svoje mjesto putem poveznice: https://limesurvey.srce.hr/273384?lang=hr. Svi sudionici dobit će certifikat o sudjelovanju!

 

 

Drugi dan konferencije predviđen je za znanstvenike i održava se u sklopu KOI 2022 konferencije u Šibeniku. Na završnoj konferenciji bit će predstavljeni ključni rezultati istraživanja, aktualna istraživanja te će se raspravljati o planiranim budućim projektnim prijedlozima te istraživačkim interesima. Prijave za drugi dan konferencije vrše se e-mailom na maja.cukusic@efst.hr.

 

Više detalja pročitajte u detaljnom programu u prilogu.